De beste steun op voor transport & logistiek
Bent u op zoek naar de meest kosteneffectieve en betrouwbare manier om uw goederen te vervoeren, waar ze ook heen gaan in Europa? Wij kunnen u helpen! 
Vertrouwde koerier en logistieke diensten
Wij kennen het logistieke vak en gebruiken onze jarenlange ervaring om u te helpen uw producten elke keer weer op tijd te vervaardigen en leveren. We luisteren naar uw zakelijke behoeften en bedenken vervolgens een unieke, gepersonaliseerde oplossing voor u.
Parsec Logistics
  • White-Glove Levering
    Wij begrijpen dat uw meest breekbare producten net dat ietsje meer aandacht nodig hebben.
  • Totale Kwaliteit 
    Ons betrouwbare, discrete en zeer ervaren personeel staat garant voor de kwaliteit die u van ons mag verwachten.
  • Levering op tijd
    Wij bieden bedrijven kosteneffectieve manieren waarbij de producten op tijd geleverd worden. Zo bouwt u klantenbinding op.
Over ons bedrijf
Vertrouwde koerier en logistieke diensten
Op tijd, flexibel en transparant.
White Glove levering
Transport over de weg
Dedicated Transport
Wij begrijpen dat waardevolle voorwerpen speciale zorg nodig hebben. Daarom bieden wij voor de gemoedsrust van onze klanten "White-Glove" levering aan. Onze diensten ter plaatse omvatten plaatsing van de producten, assemblage, uitpakken en verwijderen van het afval op de plaats van bestemming.
Veilig en zeker
Diensten met toegevoegde waarde
Gespecialiseerde diensten koerier op maat
100%
Logistieke oplossingen die leveren
PARSEC Logistics biedt onze klanten koeriersdiensten op maat.
ONZE DIENSTEN
Pharma Leveringen
De behandeling van medische benodigdheden en levensreddende farmaceutische producten vereist een veel aandacht en kwaliteit. Parsec Logistics heeft een track record van het voldoen aan en overtreffen van die normen met strikte naleving van de industrienormen.
LEES MEER

AMS Airport Diensten

Parsec Logistics is uw partner in de luchthaven van Amsterdam. Onze chauffeurs zijn in het bezit van een geldig VOG/MLV certificaat en een geldige ACN pas. Zij beschikken ook over de nodige kennis op de luchthaven om uw opdrachten op een tijdbesparende manier te kunnen uitvoeren.
LEES MEER
AOG Diensten
Aircraft On Ground Services is een benaming voor tijdskritische zendingen waarbij vliegtuigonderdelen met spoed naar een bestemming moeten worden gebracht. Wij verlenen deze dienst 24 uur per dag, 7 dagen per week.
LEES MEER
ADR Diensten
Hebt u een dringende zending met ADR-goederen? Wij kunnen uw zending tot 1.200 kg vervoeren door zowel Nederland als Europa. Onze chauffeurs hebben een ADR-certificaat en ons wagenpark voldoet aan de ADR-voorschriften.
LEES MEER

Scheepsleveringen

Wij hebben ervaring met het ophalen en afleveren van scheepsleveringen in heel Europa. Of wij nu moeten ophalen of afleveren bij een lanceerstation, aan boord van het schip of meevaren met een Multi Cat, wij zullen ervoor zorgen dat uw zending afgeleverd wordt.
LEES MEER
Vraag een offerte aan
Wij reageren binnen 1 uur. Bij spoed bellen met
+31(0)6 34 45 81 09
Offerte aanvragen
Wij reageren binnen 1 uur. Bij spoed bellen met +31(0)6 34 45 81 09
5680
Zendingen afgeleverd
26
Bestreken
landen
2680
Tonnen goederen
100%
Gegarandeerde kwaliteit
5680
Zendingen afgeleverd
26
Bestreken landen
100%
Gegarandeerde kwaliteit
2680
Tonnen goederen
© 2022 PARSEC Logistics
KVK: 86918621
Rekeningnr: NL87 INGB 0008 4197 03
BTW: NL004331817B57
NIWO: 38877